مطالب تصادفی

Labels: , , , , , , , , 0 comments
بی ‌میلی جنسی یکی از انواع شایع اختلال‌ های جنسی، به ویژه در زنان، است که البته در مردان نیز بروز می‌ کند. فردی که به این اختلال جنسی مبتلا می‌ شود، تصورات و تخیلات جنسی و رغبت و تمایل خود را به فعالیت جنسی از دست می ‌دهد. بی‌ میلی جنسی ممکن است از ابتدای بلوغ تظاهر کند یا در درازمدت و پس از مدتی طولانی بروز کند.توجه به این موضوع نیز ضروری است که آیا بی‌ میلی جنسی فقط نسبت به همسر اتفاق افتاده یا فرد نسبت به همه ی افراد جنس مخالف چنین حسی دارد. در اغلب موارد، بی ‌میلی جنسی یا سرد مزاجی در مردان، منشا و علت روانی دارد اما ممکن است بر اثر بیماری ‌های جسمی هم بروز کند. در مردان مبتلا به بی ‌میلی جنسی، در صورتی که بیماری آشکاری مانند بیماری قلبی‌ عروقی، دردهای مزمن و نظایر آن وجود نداشته باشد، باید غدد جنسی، هیپوفیز و تیرویید از نظر اختلال‌ های هورمونی احتمالی بررسی شود. همچنین بی ‌میلی جنسی در مردان به علت بیماری ‌های روان ‌پزشکی مانند افسردگی و اختلال‌ های اضطرابی به وفور مشاهده می‌ شود.




بی‌ میلی جنسی بدون علت جسمی
گروه عمده‌ ای از مردان که به علت بی ‌میلی جنسی به کلینیک مراجعه می‌ کنند، به بیماری ‌های جسمی یا روانی دچار نیستند و علت بی‌ میلی جنسی در آن ها را باید در مسایل دیگری جست ‌و جو کرد. بسیاری از مردانی که با بی ‌میلی جنسی مراجعه می‌ کنند، وقتی با دقت بیشتری بررسی می ‌شوند، گاه به اختلال جنسی هم ‌زمان دیگری مبتلا هستند.




به‌ عنوان نمونه، مردانی که به ناتوانی جنسی و اختلال در نعوظ دچار هستند، در صورتی که برای درمان آن اقدام نکنند، به تدریج میل و رغبت خود را به روابط زناشویی از دست می‌ دهند. ناسازگاری‌‌ های زناشویی نیز از عللدیگری است که ممکن است باعث مهار و سرکوب میل‌ جنسی در مردان شود. این نوع بی‌ میلی جنسی ثانویه به سایر مشکلات و اختلال ‌های خارج از بستر، رخ می ‌دهد. انواع و اقسام استرس ‌ها نیز از دیگر علل مهم کاهش میل جنسی در مردان به شمار می‌ روند. استرس‌ های شغلی، اختلال‌ های خواب، استرس تولد فرزند ناخواسته، استرس ‌های اقتصادی و نظایر این ها، فرد را به بی‌ میلی جنسی دچار می ‌کند. گاهی اوقات، بی‌ میلی جنسی در مردان، ثانویه به بی ‌میلی جنسی همسران آن ها است. ناهماهنگی در مسایل جنسی زن و شوهر از جمله مواردی است که باید با مشاوره به موقع زوجین به رفع یا کاهش آن اقدام کرد. مصرف برخی داروها، سیگار، الکل و مواد مخدر از دیگر علل ابتلا به بی ‌میلی جنسی در مردان است. افزایش سن از جمله علل دیگری است که به‌ طور طبیعی باعث کاهش تدریجی میل جنسی در مردان می‌ شود.


باید توجه داشت که آراستگی و توجه زنان به ظاهر خود نقش عمده ‌ای در میزان تمایلات جنسی همسران آن ها دارد. بدیهی است که سابقه جنسی، مانند اشتها به غذا خوردن، تابع برخی ویژگی‌ های ظاهری زوجین است و همچنان که رنگ، بو، طعم و ظرف غذا در افزایش اشتها نقش مهمی دارد، توجه زنان به ظاهر و پوشش خود نیز در میزان تمایلات شوهران آن ها اثرگذاراست.


درمان باید به‌ موقع باشد
علل بی ‌میلی جنسی در مردان هر چه که باشد نیازمند بررسی و درمان به ‌موقع است. بی‌ میلی ‌های جنسی در مردان را به خوبی می ‌توان با شناسایی و رفع علل زمینه ‌ساز آن درمان کرد. نکته مهم در درمان بی ‌میلی جنسی مردان این است که مبتلایان به بی ‌میلی جنسی نباید خودسرانه به دارودرمانی اقدام کنند زیرا علاوه بر عوارضی که این ‌گونه داروها در صورت مصرفی بی ‌رویه دارند، گاه به علت بی ‌توجهی به منشأ بی ‌میلی جنسی بی اثر خواهند بود یا به ‌صورت مقطعی اثر می کنند.


نکته ی مهم دیگر این‌ که فرد مبتلا به بی ‌میلی جنسی نباید به این اختلال، بی ‌توجه باشد زیرا ترک یا کاهش روابط زناشویی به علت این اختلال، شدت بی میلی جنسی را افزایش می ‌دهد و فرد را در آینده به بحران‌ های جدی زندگی زناشویی دچار می ‌کند.






این مطلب را به اشتراک بکذارید

RSS Digg Twitter StumbleUpon Delicious Technorati

0 comments برای “ضعف جنسی آقایان”

بیان دیدگاه خود در کادر زیر

Powered by Blogger.

Followers

بلاگرفارسی

طراحی شده توسط زنورس | تبدیل شده توسط قالبهای پلاس